„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.0 °C
apmācies

Daugavpils šāvēji izcīna medaļas

freeimages.com

Latvijas čempionātā ložu šaušanā 2002.—2006. g. dz. vecuma grupā Daugavpils BJSS pārstāvji izcīnīja godalgotas vietas.

Šaušanā ar pneimatisko pistoli (distance 10 m) finālistu astotniekā iekļuva piecas daugavpilietes – Anna Šukste, Anastasija Goršelatova, Arnita Bernāne un Viktorija Makoviča, savukārt Ingrīda Mendriķe kvalificējās ar labāko rezultātu – 376 punkti.

Diemžēl finālā Ingrīda neapliecināja savu līderes statusu un palika bez medaļas. Bronzu izcīnīja Anna Šukste.

Jauniešu sacensībās finālā startēja seši Daugavpils sportisti un viņiem veicās labāk – izcīnītas visas godalgotās vietas. Pirmais – Artjoms Jačmenkins, otrais – Mihails Ivanovs, trešais – Raimonds Lozda.

Jauktajā disciplīnā (meitene + jaunietis) par Latvijas čempioniem kļuva Ingrīda Mendriķe un Mihails Ivanovs. Sudrabs Danielam Titkovam un Viktorijai Makovičai.

Šaušanā ar mazkalibra pistoli (distance 50 m) Artjoms Jačmenkins kļuva par čempionu, Raimondam Lozdam – sudrabs, bet Mihailam Ivanovam – bronzas godalga.

No 25 m distances (30 šāvieni apaļā mērķī + 30 – ātršaušana) Danielam Titkovam zelts, R. Lozda – otrais, I. Mendriķei – trešā vieta.