„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.9 °C
apmācies

Cietoksnī notiks krāmu tirdziņš

freeimages.com

5. maijā biedrība „Atmiņu lāde” rīko cietoksnī krāmu tirdziņu – tas atradīsies pie ēkas Nikolaja ielā 9.

Organizācijas vadītāja Irēna Voitāne pastāstīja „Latgales Laikam”, ka krāmu tirdziņš notiks katra vasaras mēneša pirmajās brīvdienās, ieskaitot septembri. 5. maijā no pl. 10.00 līdz 15.00 tirgū varēs iegādāties senlaicīgas lietas – interjera priekšmetus, traukus, grāmatas un daudzus citus interesantus un noderīgus priekšmetus.

Pieteikumi tiek pieņemti no visiem, kas vēlas pārdot unikālas preces, kā arī var pieteikties amatnieki un meistari. Izņemot tirdzniecību, tiks organizēts mielasts, izklaides bērniem un mīļdzīvniekiem. Tālrunis 22425156.

Savukārt ēkā Nikolaja ielā 9, iespējams, drīzumā tiks atvērta mākslas galerija, kur vietējie mākslinieki varēs demonstrēt un pārdot savus darbus. Pašlaik ēka, kurā agrāk atradās pārtikas noliktava, tiek savesta kārtībā. Kā teica cietokšņa pārvaldnieks Jānis Ostrovskis, tagad šajā ēkā tiek ierīkota elektrība, uzstādīti logi un durvis.