„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-1.2 °C
nedaudz mākoņains

Sākas ceļu pārbūve novadā

pexels.com

Maijā uzsākti Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) līdzfinansētie ceļu remontdarbi Daugavpils novada Kalkūnes, Līksnas, Salienas un Medumu pagastā. Tāpat arī jūnijā paredzēts uzsākt remontdarbus Naujenes, Skrudalienas un Nīcgales pagastā. 

Daugavpils novada izpilddirektores 1. vietniece Ināra Natarova informē, ka saņemtas arī pēdējās atmaksas summas par pērn veiktajiem ceļu remontdarbiem ELFLA Lauku attīstības programmas 2014.–2020. gadam ietvaros. Šomēnes vēl jāpabeidz pērn uzsāktie darbi ceļa posmā Grāviņi–Vecie Tokari Višķu pagastā.

Uzsāktie ceļu pārbūves darbi tiek veikti 0,5-4 kilometru garos ceļu posmos Kudeiki-Ķirupe un Sterikāni-Ķirupe Līksnas pagastā, Palabiški-Buras Kalkūnes pagastā, Liepnieki–Atvari Medumu pagastā, Saliena-Sergijevka, Stenderi-Ormaņi-Adamovo-Šlapaki, Šlapaki (darbnīca) Salienas pagastā. Ceļu pārbūves laikā atsevišķos posmos tiks ierobežota transporta kustība, kā arī novirzīta pa apbraucamajiem ceļiem