„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-1.2 °C
nedaudz mākoņains

Fotoizstāde atklāj citu Daugavpili

Jānis un Sandra Rimicāni un Jolonta Ūzuliņa ar titulfoto -- Daugavpili no putna (drona) lidojuma // Foto: Egita Terēze Jonāne

Daugavpils no putna (drona) lidojuma, Daugava iekrāsojusies vakara saules gaismā, ēku silueti tikko nolijuša pavasara lietus peļķēs, Marka Rotko mākslas centra gliemezis pirmssvētku prožektoros… Šīs un citas fotogrāfijas var apskatīt izstādē „Daugavpils „paaudzes Y” acīm”, kas no 2. maija darbojas PIKC „Daugavpils dizaina un mākslas vidusskola „Saules skola””. 

Daugavpils domes starptautisko projektu koordinatore Jolanta Ūzuliņa pastāstīja, ka viņa, uzņemot ārvalstu delegācijas, ikreiz ierauga Daugavpili no jauna. „Daugavpilī dzīvo daudz radošu cilvēku. Es Daugavpili redzu daudzveidīgu un krāsainu arī nākotnē. Izstādē mani uzrunā fotogrāfijas no putna lidojuma, kur Daugavpils atklājas krāšņa un interesanta,” teica J. Ūzuliņa.

Pilnu rakstu lasiet 11. maija numurā.