„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+7.2 °C
apmācies

Daugavpilī notiks Eiropas sudraba līgas spēles

pixabay.com

Latvijas volejbola izlase pēc divu nedēļu treniņnometnes ir gatava pirmajām oficiālajām spēlēm. 19. maijā Latvijas volejbolisti Eiropas sudraba līgas ietvaros izbraukumā sacentīsies ar Austriju.

Pēc tam komanda atgriezīsies Latvijā, kur 23. maijā spēlēs ar Maķedoniju, bet 26. maijā – ar Kosovu. Abas spēles norisināsies Daugavpils Olimpiskajā centrā. Eiropas sudraba līgas turnīrs notiek Eiropas volejbola konfederācijas paspārnē. Kopš 2004. gadā pastāv Eiropas volejbola līga, kurā ir divas divīzijas – zelta (12 komandas) un sudraba (8 komandas) līga.

Savā grupā Latvija spēlēs ar katru pretinieku divas reizes. Pēc grupu turnīra rezultātiem kļūs zināms finālistu četrinieks, savukārt uzvarētāju un vicečempionu noskaidros 16. jūnijā Skopjē (Maķedonija). Eiropas sudraba līgas uzvarētājs pāries uz zelta līgu 2019. gada sezonā. Savukārt zelta līgas vājākā komanda pāries uz sudraba līgu.