„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.2 °C
apmācies

„Lokomotīve” noslēguma braucienos pieveic „Ožel”

Sergejs Kuznecovs

Maksims Bogdanovs vēl nav atlabis pēc kritiena, kuru piedzīvoja pirms kāda laika, tāpēc ar nosaitētu roku „Lokomotīves” un „Ožel” (Lodza) sacensības vēroja no boksiem. Tādējādi cīņa, kuru visi gaidīja, kopš Maksims noslēdza līgumu ar Lodzas komandu, šoreiz izpalika. Taču, neskatoties uz to, sacīkstes bija ne mazāk interesantas.

Viesi sāka veiksmīgi un jau pirmajā braucienā uzvarēja Kjastu Puodžuku un Vadimu Tarasenko – 1:5. Tālāk sekoja neizšķirts, divi uzvarēti braucieni ar rezultātu 4:2. Rezultāts kļuva neizšķirts – 12:12, taču „Ožel” atkal izvirzījās vadībā – 1:5.

Analizējot šīs sacensības, var teikt, ka sestā brauciena rezultāts daudzējādā ziņā ietekmēja turpmāko notikumu gaitu. Par pirmo pozīciju cīnījās Peters Ljungs un Aleksandrs Loktajevs. Rezultātā zviedrs apdzina ukraini un izcīnīja „Lokomotīvei” trīs punktus. Savukārt brauciena „astē” nepadevās Oļegs Mihailovs un atņēma vienu punktu Džošam Graičonokam. Taču Lodzas komanda joprojām bija vadībā ar divu punktu pārsvaru.

Sergejs Kuznecovs

Nākamie trīs braucieni noslēdzās neizšķirti un, visbeidzot, 10. startā Timo Lahti un Jevgeņijs Kostigovs guva uzvaru – 5:1. Jāatzīst, ka viņiem piepalīdzēja Hanss Andersens, kuru diskvalificēja pāragra starta dēļ. Tādējādi pēc šī brauciena „Lokomotīve” pirmo reizi izvirzījās vadībā – 31:29.

Uzvaru izcīnīja arī P. Ljungs un K. Puodžuks, kuri startēja pēc Timo un Jevgeņija, - 5:1. Atlikušajos braucienos „Lokomotīve” vairs neatstāja poļiem nekādu cerību un šajās sacīkstēs uzvarēja ar rezultātu 51:39, iekrājot labu rezervi pirms atbildes sacensībām, lai izcīnītu papildpunktu.

Pilnus rezultātus lasiet 29. maija numurā.