„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.3 °C
apmācies

Atklāja renovēto stadionu Varšavas ielā

Jeļena Čursina

29. maijā laukumā pie Borisa un Gļeba katedrāles notika lieli sporta cienītāju svētki – kādreiz novārtā pamestā teritorija pārtapusi pilnvērtīgā stadionā.

Šī kādreiz populārā sporta objekta renovācija sākās jau pagājušajā celtniecības sezonā – toreiz tika  sagatavots laukums turpmākajiem darbiem.

Stadiona mākslīgais segums nav jauns – tas noņemts pirms renovācijas no stadiona Esplanādē un tagad kalpos šeit. Jau atklāšanas dienā šeit notika 10. vidusskolas un Valsts poļu ģimnāzijas komandu draudzības spēles futbolā. Turklāt tieši šo divu izglītības iestāžu audzēkņiem bija visvairāk neērtību, jo iepriekš pie viņu izglītības iestādēm nebija pilnvērtīga stadiona.

Kā teica Daugavpils domes priekšsēdētāja vietnieks Igors Prelatovs, stadiona labiekārtošana turpināsies. Pašvaldība strādās pie tā, lai laukums kļūtu daudzfunkcionāls un šeit varētu nodarboties ne tikai skolēni, bet arī visi pilsētas iedzīvotāji.

Veselības nedēļas ietvaros Daugavpilī turpinās pagalma spēles – 3. jūnijā tās notiks cietoksnī.