„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+8.2 °C
apmācies

Višķos sacentās vieglatlēti

pexels.com

27. maijā Višķu stadionā norisinājās Daugavpils novada sacensības vieglatlētikā. Īpaši augsti rezultāti sasniegti augstlēkšanas disciplīnā, bet pagastu komandu kopvērtējumā labākos rezultātus uzrādīja Vaboles pagasta pārvalde.

Līdzīgas sacensības notikušas arī agrāk, taču šogad pasākuma vērienu pastiprinājis fakts, ka veidotas pagastu pārvalžu komandas, norāda Daugavpils novada Sporta nodaļas vadītājs Gunārs Kucins. Jauktajā stafetē piedalījās Vaboles, Višķu, Skrudalienas, Kalupes, Naujenes pagasta komanda.

Sacensībās tāllēkšanā, lodes grūšanā, trīssoļlēkšanā,  šķēpa mešanā, 100, 400, 800 un 1500 metru skrējienā, kā arī barjerskrējienā piedalījās pieaugušie (dzimuši pēc 2000. gada) un Daugavpils novada sporta skolas audzēkņi (B grupa). Tāpat sacensībās piedalījās arī vieglatlēti no Daugavpils un Krāslavas.

G. Kucins uzslavēja Sventes pagasta jaunos vieglatlētus. Labākie rezultāti augstlēkšanas disciplīnā vīriešiem: Anatolijs Šavecs (1,95 m, Daugavpils), Emīls Kucins (1,9 m, Vaboles pagasts) un Edmunds Vaikulis (1,8 m, Līksnas pagasts).