„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+3.4 °C
apmācies

Ugunsgrēkā cieta cilvēks

pexels.com

27. maijā pl. 18.55 VUGD saņēma izsaukumu uz Rēzeknes novadu, kur ugunsgrēks bija izcēlies pirtī. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg vienstāva koka pirts 24 kv. m. platībā un vienstāva koka malkas šķūnis 12 kv. m. platībā. Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Ugunsgrēks tika likvidēts ap pl. 21.00.         

Sestdien Viļānu novadā ugunsdzēsēji glābēji no upes izcēla noslīkušu cilvēku, kuru nodeva Valsts policijas darbiniekiem.

Šodien, kad meteorologi sola siltu un saulainu laiku, VUGD atgādina, ka neapdomīga un pārgalvīga rīcība, kā arī nezināšana nereti noved pie traģiskiem negadījumiem. VUGD aicina iedzīvotājus ievērot piesardzību, atpūšoties pie ūdens, un gadījumā, ja redzat, ka cilvēks slīkst, nekavējoties zvaniet 112.