„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.7 °C
neliels lietus

Dublieri pieveic „Kalupi”

Sergejs Kuznecovs

Kamēr galvenā komanda cīnās par iekļūšanu virslīgā, „Daugavpils 2” spēlē Latvijas futbola otrās līgas čempionātā, kur spēļu praksi gūst jaunie futbolisti.

Dublieru komandas kodolu veido 2001. un 2002. gadā dzimušie spēlētāji. Daudzi no viņiem jau ir devušies laukumā uz maiņu „Daugavpils” sastāvā, un šī pieredze zemākajā nacionālajā līgā viņiem lieti noder.

Aizvadītajās brīvdienās. 3. jūnijā, komanda „Daugavpils 2” sagrāva „Kalupi” – 4:0. Spēles iznākums kļuva skaidrs jau pirmajā pusstundā, kad uz tablo bija 3:0.

Rezultāts ir likumsakarīgs, jo daugavpilieši dominēja visu spēles laiku. Lai gan karstasinīgums, steiga un pieredzes trūkums neļāva gūt vairāk vārtu. Savukārt „Kalupe” nespēja rīkoties ātri un izmantot jaunāko pretinieku kļūdas. Šajā gadījumā uzvaras ķīla bija jaunība un ātrums.

Šajā dienā „Ilūkste” pārliecinoši uzvarēja „Preiļus 2” – 8:1. Piecus vārtus guva Elvijs Demjanovs.

Otrās līgas Latgales zonā pirmajā vietā ir „Daugavpils 2” – 12 punkti (četrās spēlēs – četras uzvaras). Tālāk seko „Rēzeknes novads” – 6, „Krāslava” un „Jēkabpils” – 4 punkti.

Latvijas čempionāts. II līga (Latgales zona). 2018. gada 3. jūnijs

III kārta. Stadions „Celtnieks”

„Daugavpils 2” – „Kalupe” – 4:0 (3:0)

Vārti: Iļjins (10`), Sibirjanovs (16`, 27`), Petriks (66`)

  • „Daugavpils 2”: Šelkovskis (Kokotins, 46`), Bohans (Buls, 71`), Sibirjanovs (Stumbiņš, 55`), Skurjats (Petriks, 46`), Kudeļkins, Ivanovs, Šeršņovs, Kozlovs (Ziļs, 57`), Spēks, Iļjins (Pavļukevičs, 77`), Gurevičs (Molotkovs, 67`)
  • „Kalupe”: Tvardovskis, Bērziņš, Girja (Romanovskis, 59`), Koroļovs, Sokolovskis (V. Siņicins, 46`), Narovskis, Čevers (Maļinovskis, 46`), Lukjanovs (Lavrentjevs, 59`), M. Siņicins, Lomako, Lazdovskis