„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.1 °C
apmācies

Iecelts jaunais Sporta pārvaldes vadītājs

Aleksandrs Rube

Par reorganizētās pilsētas Sporta pārvaldes vadītāju iecelts robežsardzes pulkvežleitnants Juris Stivriņš. Šis lēmums pieņemts kārtējās pilsētas domes sēdē – deviņi deputāti balsoja „par”, viens „pret”, trīs atturējās.

Apspriešanas laikā domē notika īsta pārbaude – deputāti precizēja J. Stivriņa izglītības īpatnības un sporta jomas attīstības redzējumu. Rezultātā par viņa iecelšanu nobalsoja visi koalīcijas deputāti. Savukārt trīs „Saskaņas” deputāti nolēma nebalsot, bet Valērijs Kononovs iebilda pret J. Stivriņa kandidatūru.

J. Stivriņš stāsies amatā pēc 30. jūnija, jo viņam vēl jāaiziet pensijā un jāizbeidz darba attiecības ar robežsardzes dienestu. Viņa darba alga vadošajā amatā būs 1365 eiro mēnesī pirms nodokļu nomaksas. Juris ir saņēmis dažādus apbalvojumus, regulāri piedalījies robežsardzes darbinieku sacensībās peldēšanā.

Izņemot viņu, uz šo amatu pretendēja Naums Vorobeičiks, Māris  Voitāns, Aigars Šveicers, Andrejs Bondarevs un līdzšinējais Sporta un jaunatnes departamenta vadītāja pienākumu izpildītājs Mihails Jenbajevs.