„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+7.9 °C
apmācies

Aktīvā tūrisma diena Rēzeknē

Sestdien, 9. jūnijā Festivāla parkā (Pils ielā 17) rēzeknieši un pilsētas viesi varēs iepazīt aktīvā tūrisma pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus, piedalīties bezmaksas laivošanā pa Rēzeknes upi un doties velo ekskursijā “Rēzeknes 7 pakalni”.

Pirmo reizi Festivāla parkā vienkopus varēs sastapt tik daudz dažādus aktīvās atpūtas pakalpojumu sniedzējus, kuri demonstrēs savus piedāvājumus, iepazīstinās un pastāstīs par to, kurp doties un ko izbaudīt siltās sezonas laikā Rēzeknē un novadā.

Festivāla parkā no plkst. 10.00 līdz 14.00 atpūtniekus gaidīs kartingi, ielas florbola laukums, jauniešu centra “Joniors” izklaides un atrakcijas, kvesta istabas mīklas, zumbas un radošo pakalpojumu centra “Zeimuļs” jauniešu aktivitātes “Bumbas kā bungas”  paraugdemonstrējumi, peintbola ekipējuma apskate, bērniem – sumo rings un velokarti. Apmeklētajiem būs iespēja arī uzzināt šīs sezonas aktualitātes no OCR āra peldbaseina, zirgu sētas “Untumi”, pirts kompleksa Resento SPA, bet Dabas aizsardzības pārvalde stāstīs par Rāznas nacionālā parka jaunumiem. Savukārt tie, kas precīzi atbildēs uz četriem āķīgiem jautājumiem, varēs izmēģināt veiksmi loterijā un laimēt dāvanu kartes un atlaižu kuponus aktīvajai atpūtai un izklaidei.

Drošsirdīgajiem no plkst. 10.30 līdz 12.00 būs iespēja bez maksas izbaudīt laivošanas priekus (no Krasta ielas 47 (vecajām Lesčinska dzirnavām) līdz Festivāla parkam), bet plkst. 12.00 visi riteņbraukšanas entuziasti ir aicināti doties velo ekskursijā “Rēzeknes 7 pakalni”. Septiņos pieturas punktos (pakalnos) ekskursantus sagaidīs zinoši un aizrautīgi stāstnieki, kuri iepazīstinās ar katra pakalna unikālo stāstu.

Vēlāk ikviens ir aicināts pievienoties afterpārtijā jeb piknikā pie Kovša ezera kopā ar veikparka “GoWake” paraugdemonstrējumiem, SUP dēļa izmēģinājumiem un lielisku mūziku.

Rēzeknes dome aicina laicīgi pieteikties laivošanai un velobraucienam, aizpildot anketu tiešsaistē: ej.uz/pieteikums9jun