„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+8.4 °C
apmācies

Audio ekskursijas retro tramvajā

daugavpils.lv

Daugavpils pilsētas svētku laikā, 9. jūnijā, ikvienam būs lieliska iespēja piedalīties bezmaksas audio ekskursijās retro tramvajā.

Tramvajs, uz kura būs izvietotas atšķirības zīmes -  uzraksts “Retro tramvajs”,  kursēs maršrutā no Ķīmiķu mikrorajona līdz Daugavpils cietoksnim, apstājoties visās maršruta pieturās. Brauciena laikā būs iespēja noklausīties īpaši šim maršrutam sagatavotu audio ekskursiju par Daugavpili. Izmantojot viedtālruņus un noskenējot tramvajā izvietotos QR kodus, varēs noklausīties stāstījumu un uzzināt interesantus faktus par Daugavpils vēsturi, kultūru un tūrisma objektiem latviešu, krievu un angļu valodā. Lai informāciju būtu ērtāk klausīties, šim nolūkam pasažieri tiek aicināti tālrunim izmantot austiņas.  Gan brauciens tramvajā, gan audio ekskursijas būs bez maksas.

Ekskursijas  retro tramvajā nodrošina Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra sadarbībā ar A/S “Daugavpils satiksme”.