„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
-1.6 °C
nedaudz mākoņains

DLRR valdes padomē notikušas izmaiņas

Publicitātes foto

AS „Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīca” (DLRR) akcionāri ārkārtas sapulcē apstiprinājuši izmaiņas uzņēmuma statūtos, kā arī veikuši izmaiņas uzņēmuma padomē. No uzņēmuma padomes locekļa amata atsaukts Semi Henriks Roiha un viņa vietā par padomes locekli iecelta Anastasija Udalova, kura pirms mēneša, dienu pirms KNAB pārbaudes, pameta VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" valdes locekles amatu.
A. Udalova aizgāja no iepriekšējā darba ģimenes apstākļu dēļ 3. aprīlī. Savukārt 4. aprīlī Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs veica kratīšanu VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" telpās. Kā ziņoja Latvijas Televīzija, tostarp arī Anastasijas Udalovas kabinetā. Turklāt A. Udalova ir saistīta ar maksātnespējas administratora Māra Sprūda arestu – viņa divas dienas pēc tiesas sprieduma iemaksāja drošības naudu 500 000 eiro apmērā.

Pārēji DLRR funkcionāri – padomes priekšsēdētājs Romāns Zaharovs, padomes locekļi Sergejs Jakovļevs, Pāvels Prihodjko un Sergejs Psela, palikuši savā vietā uz jauno termiņu.

Atgādinām, ka šī gada februārī Igaunijas dzelzceļa koncerns „Skinest Rail” izpirka no mazajiem akcionāriem visas DLRR akcijas, palienot savu kapitāla daļu uzņēmumā līdz 100%. Tā rezultātā rūpnīca pameta Rīgas biržu „Nasdaq”, kur līdz šim kotējās tās akcijas. 2017. gada rudenī uzņēmuma konsolidētais neto apgrozījums bija 16,2 miljoni eiro, zaudējumi deviņos mēnešos – 2 miljoni eiro.