„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+11.3 °C
apmācies

Ilūkstes Raiņa vidusskolu vadīs Velta Šterna

wikimapia.org

Ilūkstes novada domes sēdē 31. maijā par Ilūkstes Raiņa vidusskolas direktori vienbalsīgi izvēlēta līdzšinējā Ilūkstes 1. vidusskolas direktore Velta Šterna.

Ilūkstes novada Izglītības nodaļas vadītājas p. i. Sanita Plone skaidro, ka balsojumam sēdē tika izvirzīts viens pretendents. Aprīlī domes sēdē apstiprinātajā Ilūkstes Raiņa vidusskolas notikumā paredzēts, ka katrā skolas filiālē plānots iecelt direktora vietnieku. Par to, tāpat kā par citiem ar skolas izveidošanu saistītiem jautājumiem, varēs lemt pēc tam, kad nolikums tiks apstiprināts Izglītības kvalitātes valsts dienestā.

Kā jau iepriekš ziņots, četras izglītības iestādes, Ilūkstes 1. vidusskolu, Ilūkstes Sadraudzības vidusskolu, Eglaines pamatskolu un Subates pamatskolu, nākamajā mācību gadā plānots apvienot, izveidojot Ilūkstes Raiņa vidusskolu.

Velta Šterna Ilūkstes 1. vidusskolā par direktori strādā kopš 1998. gada.