„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.8 °C
apmācies

Sportiskais Robežnieku kodols

kraslavasvestis.lv

31. maijā jauniešu klubs „Robežnieku kodols” aicināja cilvēkus piedalīties interaktīvā sporta pasākumā Robežnieku pagasta iedzīvotājiem „Mana ģimene - sportiska ģimene”, kas notika Starptautiskās veselības nedēļas jeb „MOVE Week”, raksta „Krāslavas Vēstis”. Pasākuma mērķis bija ne tikai dot iespēju Robežnieku pagasta iedzīvotājiem pavadīt laiku, aktīvi atpūšoties kopā ar ģimeni un draugiem, bet arī piedāvāt dažādas fiziskas aktivitātes, kuras varētu kļūt par iedzīvotāju ikdienas dzīves sastāvdaļu.

Pasākumam reģistrējās 93 cilvēki – vecāki kopā ar bērniem, kuri novērtēja savas spējas, piedaloties interaktīvas tūrisma trases pārvarēšanā, futbolā, individuālajos sporta veidos (dambretē, šautriņu mešanā mērķī, lēkšanā ar lecamauklu u.c.), kā arī vingrošanā uz piepūšamām atrakcijām. Interaktīva tūrisma trase bija izveidota ar dažādiem tūrisma elementiem, tostarp tajā bija paredzēta ugunskura iekuršana, telts uzsliešana, šķēršļu joslas pārvarēšana, „Dārgumu meklēšana”. Notika sacensības starp vairākām ģimeņu komandām.

kraslavasvestis.lv

Individuālajās sacensībās ar lecamauklu pirmo vietu ieguva mamma Tatjana Rakovska, dambretē labākais bija 7. klases skolēns Maksims Žuravļevs, bumbas mešanā vārtos pirmā vieta ir 7. klases skolniecei Liānai Kulikovskai, šaušanas sacensībās veiklākā izrādījās mamma Ruta Ivanova,  bet šautriņu mešanā pirmā vieta skolas darbiniecei Lilijai Daugertei.