„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.8 °C
apmācies

Ugunsgrēkā Daugavpilī cieta divi cilvēki

pexels.com

4. jūnijā ap pl. 10.00 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Daugavpili, kur ugunsgrēks bija izcēlies daudzdzīvokļu dzīvojamā mājā. Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā, vienā no ēkas dzīvokļiem dega bez uzraudzības atstāts ēdiens. No piedūmotā dzīvokļa ugunsdzēsēji  izglāba divus cietušos, kuri tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Pl. 10.44 ugunsgrēks likvidēts.

Tajā pat dienā ap pl. 16.40 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Stiklu ielu Daugavpilī, kur dega atkritumi, skaidas un riepas 2000 kv. m. platībā. Šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks likvidēts pl. 22.14.

5. jūnijā īsi pēc pusnakts VUGD saņēma izsaukumu uz Krāslavas novada Ūdrīšu pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Glābējiem ierodoties notikuma vietā, ar atklātu liesmu dega vienstāva dzīvojamā māja 130 kv. m. platībā. Pl. 4.40 ugunsgrēks tika likvidēts.