„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.1 °C
apmācies

Traģiska nedēļas nogale

freeimages.com

Sestdien, 9. jūnijā, Naujenes pagastā pēc pl. 23.00 automašīna Peugeot, ko vadīja 1968. gadā dzimis vīrietis, notrieca 1971. gadā dzimušu gājēju, kurš no gūtajām traumām miris notikuma vietā. Par notikušo uzsākts kriminālprocess. Kā noskaidrojusi policija, gājējs tumšajā diennakts laikā nav lietojis gaismas atstarotājus. Negadījums noticis, veicot apdzīšanas manevru.   

Bez upuriem nav izticis arī ugunsnelaimēs. 

9. jūnijā ap pl. 9.50 saņemts izsaukums uz Daugavpils novadu, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ugunsdzēsējiem ierodoties, dega vienstāva koka dzīvojamā māja 70 kv. m. platībā un tai jau bija iebrucis jumts. Ugunsgrēkā gāja bojā viens cilvēks.

Šajā pat dienā ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Riebiņu novadu, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Glābējiem ierodoties notikuma vietā, ar atklātu liesmu dega vienstāva koka māja 80 kv. m. platībā un blakus esošais šķūnis ar malku. Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.