„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

Ar vērienu tiks svinēti pirmie Līvānu novada pagastu svētki

Publicitātes foto

Līvānu novada Rožupes estrādē, 2018.gada 22. jūnijā no plkst. 17:00, ar plašu programmu tiks svinēti pirmie novada pagastu svētki.

Svētku programma sāksies jau 17:00, pie Rožupes kultūras nama, kur tiks ieskandināts vakara koncerts ar pagastu lielīšanās maratonu un amatiermākslas kolektīvu priekšnesumiem.  Šajā laikā, līdz plkst.19:00, ikviens interesents tiek aicināts iegādāties mājražotāju produkciju un amatnieku darinājumus Zāļu tirdziņā.

No plkst. 18:00 līdz 20:00 visas aktīvās ģimenes un bērnus aicina piedalīties radošajās darbnīcās, izspēlēt atjautības spēles, ka arī pārvarēt bailes un  izmēģināt spēkus virvju trasē.

Svētku koncerts “Skaista mana tēvu sēta visa gada garumā”, no plkst.20:00, pulcinās Līvānu novada amatiermākslas kolektīvus un viesus. Koncertprogrammā tiks “izdzīvots” gads un gadskārtas kopā ar dejotājiem un dziedātājiem, folkloras kopām un pūtēju orķestri. Kopā ar amatiermākslas kolektīviem dziedās Andris Baltacis un grupa “Baltie Lāči”. Pēc svinīgas Lielā ugunskura iedegšanas, pasākuma apmeklētājus priecēs Andris Ērglis un Ieva Sutugova ar koncertprogrammu “No sirds uz sirdi” (muzikālais pavadījums Jāņa Strazda vadībā). Savukārt nakts balli ieskandinās Līvānu novada pūtēju orķestris, bet par labu mūziku balles laikā rūpēsies muzikālā apvienība “Vintāža”.

Pagastu organizētajam transportam, nokļūšanai uz pasākuma norises vietu, aicina pieteikties zvanot katra pagasta pārvaldes vadītājam: 29429044 (Rudzāti), 28619485 (Turki), 29550782 (Jersika), 26360920 (Sutri).

Apmeklētāju ievērībai brīdinām, ka pasākuma laikā tiks fotografēts un filmēts, savukārt iegūtie materiāli izmantoti publikācijām.

Līvānu novada pagastu svētku ietvaros organizētās aktivitātes un koncerti norisinās bez maksas.