„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+8.8 °C
apmācies

Pakļuva zem sava traktora

freeimages.com

Traģisks negadījums 11. jūnijā noticis Krāslavas novada Indras pagastā, kur, mēģinot iedarbināt traktoru, gājis bojā tā vadītājs – 1939. gadā dzimis vīrietis.

Kā skaidro Valsts policijā, konkrētās markas traktors ir iedarbināms no ārpuses. Nepārliecinājies par drošību, vīrietis centies to iedarbināt, bet šajā brīdī traktors sācis braukt un sabraucis pašu vadītāju. Vīrietis gājis bojā negadījuma vietā.

Izkrita no automašīnas

Vēl viena traģēdija notikusi 12. jūnijā Rugāju novada Lazdukalna pagastā, kur, izkrītot no vieglās automašīnas, gāja bojā 1950. gadā dzimis vīrietis. Pēc policijas informācijas, automašīnai izbraucot no mazāksvarīga ceļa uz galvenā ceļa, pagaidām nezināmu apstākļu dēļ atvērušās autovadītāja durvis un vadītājs izkritis no automašīnas, savukārt spēkrats, palicis bez vadītāja, iebraucis grāvī. Autovadītājs gājis bojā negadījuma vietā.

Policija veic abu negadījumu izmeklēšanu.