„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+3.4 °C
apmācies

„Daugavpils 2” futbolisti – čempionāta līderi

Sergejs Kuznecovs

Futbola komanda „Daugavpils 2” ir līdere pēc gūto un zaudēto vārtu starpības. Daugavpilieši piecās spēlēs iesituši 33 vārtus, bet zaudējuši vien trīs.

Divās spēlēs „Daugavpils 2” guva desmit vārtus, tostarp vienā no beidzamajām Latvijas otrās līgas čempionāta spēlēm. Šoreiz daugavpilieši nokautēja „Rēzeknes novadu” – 10:1.

Daugavpils komanda ir arī čempionāta līdere – 15 punkti. Tuvākā sekotāja – „Jēkabpils” – 7 punkti (2 uzvaras, 1 neizšķirts un 4 zaudējumi).

Dienu iepriekš „LDz Cargo/DFA” futbolisti aizvadīja bezvārtu spēli ar „Krāslavu” – 0:0. Abas komandas atrodas turnīra tabulas vidū.

Tagad otrās līgas Latgales zonā būs gandrīz divas nedēļas ilga pauze. 28. jūnijā „dzelzceļnieki” dosies uz Preiļiem, 1. jūlijā „Daugavpils novads/Kalupe” savā laukumā tiksies ar „Krāslavu”. 8. jūlijā gaidāma divu Daugavpils klubu – „LDz Cargo” un „Daugavpils 2” spēle. Pirmajā aplī sporta skolas jaunieši pieveica |dzelzceļniekus” ar rezultātu 3:1.

Pilnu spēles statistiku lasiet 22. jūnija numurā.