„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+6.2 °C
apmācies

Jaunie futbolisti izcīna pārliecinošu uzvaru

Sergejs Kuznecovs

Latvijas čempionātā futbolā U14 grupā Vladimira Žavoronkova audzēkņiem bija nepieciešamas aptuveni 20 minūtes, lai uzņemtu tempu un pēc tam triju minūšu laikā iesistu trīs vārtus un izvirzītos vadībā spēlē ar komandu „Ventspils”.

Kā izrādījās, ar šiem trim vārtiem pietika, lai izcīnītu uzvaru. Divas bumbas pretinieku vārtos ieraidīja Valērijs Lizunovs, vienreiz precīzs bija Rainers Buks. 

Pēc desmit spēlēm „Daugavpils U14” ir čempionāta līdere – komandai ir 22 punkti (7 uzvaras, viens neizšķirts, divi zaudējumi). Otrajā vietā „Metta” – 17, trešajā pozīcijā – „Skonto” – 17.

U13 čempionātā „Daugavpils” savā laukumā sagrāva „Super Novu” – 8:0. Hettriks Milanam Tihonovičam. Vārtus guva arī Marsels Šteinbergs, Valters Pūdžs, Gunārs Ignatovičs, Ralfs Baško, Aleksejs Silibitkins.

Ivana Maksimčuka audzēkņi savā grupā atrodas otrajā vietā – 24 punkti (8 uzvaras, viens zaudējums). Līdere ir „Metta” – 36 punkti.