„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+9.2 °C
apmācies

Jaunos sporta skolu direktorus ievēlēs jūlijā

pixabay.com

Pašlaik Daugavpilī ir izsludināti trīs konkursi uz sporta skolu vadītāju amatu – Daugavpils ledus skolai (hokejs un daiļslidošana), Individuālo sporta veidu un Komandu sporta veidu skolai. Pilsētas vadība ir pārliecināta, ka atbildīgās personas tiks ieceltas līdz jaunā mācību gada sākumam.

Domes priekšsēdētājs Rihards Eigims pozitīvi vērtē komisijas darbu un uzskata, ka direktorus ir iespējams iecelt tuvākajos 2—3 mēnešos. Jāatzīmē, ka domes Sporta pārvaldes reorganizācijas process nav skāris Daugavpils futbola centru, kuram tiks vien mainīts nosaukums – turpmāk tas sauksies „Daugavpils futbola skola”. Reorganizācijas izmaksas – 25 000 eiro.

Jūlijā jaunajā amatā stāsies nesen ievēlētais Juris Stivriņš, kurš nomainīs līdzšinējo Sporta pārvaldes vadītāju Mihailu Jenbajevu. J. Stivriņš pašlaik dodas izdienas pensijā kā Valsts robežsardzes darbinieks. Dienestu viņš beidz pulkvežleitnanta pakāpē.