„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-1.2 °C
nedaudz mākoņains

„Daugavpils” ar pūlēm tiek Latvijas kausa izcīņas nākamajā kārtā

pexels.com

Pagājušajā nedēļā notika Latvijas kausa izcīņas futbolā otrās kārtas spēles.

„Daugavpils/Progress” viesos sacentās ar otrās līgas Rīgas zonas līderi komandu „Monarhs/Flaminko”. Spēle bija saspringta, taču daugavpilieši iekļuva nākamajā kārtā.

Valērijs Afanasjevs trīsdesmitajā minūtē guva pirmos vārtus. Savukārt 64. minūtē rīdzinieki izlīdzināja rezultātu, realizējot 11 m soda sitienu, bet 87. minūtē izvirzījās vadībā. Un tikai kompensācijas laika trešajā minūtē Dainis Sibirjanovs, kurš uznāca uz maiņu 88. minūtē, izlīdzināja rezultātu – 2:2. Tādējādi spēlei tika noteikts papildlaiks, kurā „Daugavpils” guva divus vārtus (Vugars Askerovs un Raivis Skrebels).

Spēle bija nervoza, tiesnesis Ingus Puriņš dāsni piešķīra kartiņas – daugavpilieši saņēma trīs dzeltenās kartiņas, savukārt „Monarhs” savāca astoņas kartiņas, turklāt trīs – pamatlaika beigās. Divos gadījumos spēlētāji saņēma arī otru dzelteno kartiņu, un jau ar sarkano kartiņu pameta laukumu.

No Latgales klubiem dalību kausa izcīņā turpinās komanda „Preiļi”, kura pieveica „Karostu” – 3:1. Vārtus guva Kristaps Upenieks, Miks Babris un Renārs Pastars.

„Rēzekne” izstājas no kausa izcīņas, jo zaudēja komandai „RTU/Skonto” – 0:2. Nākamajā kārtā „Preiļi” spēlē ar „Staiceles bebriem”, bet „Daugavpils” – ar „Albertu”.