„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.3 °C
apmācies

Rēzeknes pilsētas atklātā Kausa izcīņa pludmales volejbolā

rezekne.lv

Rēzeknes pilsētas pludmalē pie Kovšu ezera sacensības pludmales volejbolā norisinājās 14. jūnijā MIX komandām un 17. jūnijā sieviešu un vīriešu komandām.

Pirmā posma sacensībās MIX komandām (viena sieviete + viens vīrietis) piedalījās 15 komandas no Rēzeknes pilsētas un novada un Viļāniem. Spēles notika pēc divmīnusu sistēmas, katram dalībnieku pārim garantējot divas spēles.

Un tā par pirmā posma uzvarētājiem kļuva komanda “Artis/ Elīna” (Artis Zvīdris un Elīna Mičule), kuri finālspēlē par pirmo vietu ar 2:0 (15:8; 15:9) uzvarēja komandu “Lucijanovs/ Žukova” (Dainis Lucijanovs un Viktorija Žukova). Trešo vietu izcīnīja komanda “Bērziņa/ Ivulāns” (Sanita Bērziņa un Oskars Ivulāns), kuri finālspēlē par trešo vietu ar 2:0 (15:13; 15:10) uzvarēja komandu “Žuļiki” (Aleksandrs Zeltiņš un Ausma Meinerte).

Nākamā posma sacensības MIX komandām jau 28. jūnijā plkst. 18.00-21.00.

Svētdien, 17. jūnijā Rēzeknes pilsētas atklātās Kausa izcīņas pirmās pludmales volejbolā posma sacensībās piedalījās pa 13 sieviešu un vīriešu komandām. Spēles, tāpat kā MIX komandām, notika pēc divmīnusu sistēmas, katram dalībnieku pārim garantējot divas spēles.

Dāmām pirmo vietu izcīnīja viešņas no Baltkrievijas – komanda “Seagull” (Diāna Malonovskaja un Natālija Berdzejeva), kuras finālspēlē par pirmo vietu ar 2:0 uzvarēja apvienoto Baltkrievijas un Rēzeknes komandu “BaltRez” (Katerina Jefremova un Agnese Madžule). Savukārt spēlē par trešo vietu komanda “Marli” (Marta Ločmele un Linda Bumbiša) ar 2:0 pārspēja komandu “Karameles” (Anita Gudrika, Jeļena Kozere un Inga Ivanova; 35+).

Kungiem pirmo vietu izcīnīja Jēkabpils komanda “Ziedi” (Normunds Puķītis un Mārtiņš Jansons), kuri finālspēlē par pirmo vietu spraigā cīņā trīs setos ar 2:1 uzvarēja komandu “Aksjonova” (Arnis Žogots un Viktors Tarakanovs). Bet finālspēlē par trešo vietu komanda “ZPD” (Ermīns Potašs un Artis Zvīdris) ar 2:0 pārspēja komandu “Oleg+Misha” (Oļegs Žukovs un Mihails Tsikhanovich).

Otrā posma spēles norisināsies 14. jūlijā no plkst. 10.00