„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+4.7 °C
apmācies

Naujenē mainīs jaunatnes un sporta darba organizāciju

Publicitātes foto

5. jūlijā Daugavpils novada domes apvienotajā komiteju sēdē Naujenes pagasta pārvades vadītāja Ināra Miglāne pastāstīja par izmaiņām jaunatnes un sporta darba organizēšanā, kas jāveic sakarā ar iecerēto Naujenes bibliotēkas pārcelšanos uz Naujenes Jaunatnes un sporta centra (NJSC) telpām Daugavas ielā 34.

Pagasta pārvaldes vadītāja savā ziņojumā skaidroja, ka jaunatnes centram kā pašvaldības iestādes struktūrvienībai būtu jānodrošina darbs ar jauniešiem visa novada teritorijā. „Es uzskatu, ka līdzšinējais darbs ar jaunatni pagastā bijis apmierinošs, bet tas ir periodisks,” ziņoja I. Miglāne. Tāpēc, veicot darba reorganizāciju, plānots atteikties no NJSC vadītāja, sporta trenera un apkopējas darba vietām, samazinot to dalītās 2,5 slodzes līdz 1,25. Tā vietā plānots ieviest sporta darba organizatora amata vienību. Analizējot NJSC darbu, atzīmēts, ka pagastā tiek vāji organizētas sporta aktivitātes, jauniešu telpa Vecstropos tiek izmantota reti. Kā alternatīva pasākumu rīkošanai lielam jauniešu skaitam piedāvātas Naujenes kultūras centra telpas Locikos.

Pilnu rakstu lasiet 10. jūlija numurā.