„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Daugavpilī piekto reizi notiks biznesa forums

Publicitātes foto

20. un 21. septembrī notiks tradicionālais Austrumbaltijas biznesa forums, kurā piedalīsies Latvijas un tuvējo ārzemju uzņēmumu pārstāvji. Šajā pasākumā dalībnieki saņems vispusīgu informāciju par biznesa iespējām Daugavpilī un Latgalē, tiks rīkotas diskusijas par eksporta, investīciju vides un profesionālu kadru tēmām.

Pirmajā dienā ieplānots Ziemeļu industriālās zonas apmeklējums un kultūras programma Daugavpils cietoksnī. Savukārt otrajā dienā visi galvenie notikumi risināsies Daugavpils teātrī, kur tiks nolasīti ekspertu ziņojumi un būs kontaktu birža. Pēc oficiālās daļas pl. 19.00 notiks atklāto diskusiju pasākums „Lavka”, kuras tēma būs „Vai vieglu būt jaunam?”, bet pl. 20.00 uzņēmēji varēs tikties neformālā gaisotnē.

Daugavpils domes Attīstības departaments lūdz reģistrēties līdz 31. augustam, izmantojot elektronisko pieteikumu pašvaldības mājas lapā www.daugavpils.lv.

Informācija: attistiba@daugavpils.lv, tālrunis +371 65476064.