„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+7.2 °C
neliels lietus

Sacentīsies stiprākie lauku vīri

rezeknesnovads.lv

Rēzeknes novada svētku ietvaros jau tradicionāli notiek aizraujošas un atraktīvas sacensības par stiprākā vīra titulu. Arī šogad 21. jūlijā Ančupānu ielejā jau no plkst.13.00 skanēs līdzjutēju balsis, atbalstot savus pretendentus cīņā par godpilno nosaukumu “Rēzeknes novada stiprinieks 2018″ . Sacensību organizatori sporta klubs “Magnen” aicina pagastus pieteikt savus kandidātus sacensībām.

Vīri sacentīsies šādās disciplīnās:

  • Smagumu turēšana (uz laiku)
  • Traktora riepas velšana 30 m (laiks)
  • Bluķu mešana tālumā 15 m
  • Smagumu pārvietošana ( laiks)
  • Alus mucu pārnēsāšana disatance 30m
  • Celtniecības ķerras stumšana ar smagumiem ar pretslodzi
  • Nike spēka –izturības distance
  • Pārsteiguma konkurs


Sacensību organizatori pieļauj izmaiņas konkursa secībā.

Lūdzam deleģēt divus sacensību dalībniekus no katra Rēzeknes novada pagasta. Katrs dalībnieks tiek aicināts ņemt sev līdzi atbalsta grupu, pārbaudījumi un pārsteigumi paredzēti arī skatītājiem.

Pēc stiprinieku apbalvošanas plkst.15.30 sāksies vēl nebijis šovs – sievu (arī draudzeņu) nešana kalnā. Šajās sacensībās pieteikšanās ir uz vietas.Te tiks pārbaudīts gan spēks, gan arī rūpes un gādība par savu partneri.

Savukārt paši mazākie Rēzeknes novada iedzīvotāji (līdz 2 gadu vecumam) plkst. 16.00 varēs piedalīties Mazuļu rāpošanas sacensībās, kas notiks jau otro gadu, piesaistot lielu skatītāju uzmanību. Šeit mazajiem sacensību dalībniekiem distance būs jāveic rāpus.

Spēkavīru sacensībās aizliegts piedalīties jauniešiem līdz 16 gadu vecumam, kā arī  lūdzam nepieteikt dalībniekus-sportistus ar profesionālu sagatavotību spēka vingrinājumu izpildē (svarcēlājus, spēka trīscīņa, atlētiskā vingrošana utml.).

Katrs dalībnieks uzņemas atbildību par savu fizisko sagatavotību un veselību.

Pieteikumus sacensībām sūtīt uz E-pastu: skmagnen@inbox.lv. Jautājumus un neskaidrības var precizēt zvanot pa tālruni 29473484 Edgaram Kļaviņam.