„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.9 °C
apmācies

Krāslavieši uzvar daugavpiliešus

Sergejs Kuznecovs

Latvijas otrās līgas čempionātā VI kārtā „Daugavpils 2” piekāpās Daugavpils nodaļas filiālei FK „Krāslava” – 3:5.

Komandai „Daugavpils 2” šis čempionāts ir papildus spēles un pieredzes gūšana jaunajiem futbolistiem, jo daži jau ir pietuvojušies pirmās līgas līmenim, bet sastāvā vēl nav nostiprinājušies. Savukārt „Krāslava”, kurā futbola tradīcijas sākušas veidoties pirms dažiem gadiem, pateicoties Vadima Atamaņukova entuziasmam, cer pakāpties uz augstāku divīziju.

Pirms vairākiem gadiem V. Atamaņukovs Krāslavas sporta skolā izveidoja futbola nodaļu. Pēc tam tika nokomplektēta pieaugušo komanda, kura spēlē otrajā līgā. Kamēr nav savu stabilu Krāslavas futbolistu, komandas kodolu veido daugavpilieši – nesenie BFC „Daugavpils” absolventi, kā arī „Daugavpils” treneri un pieredzējušāki spēlētāji.

Būtībā stadionā „Celtnieks” notika divu Daugavpils komandu spēle, kur vienai ir Krāslavas zīmols. Šoreiz Krāslavas daugavpilieši bija spēcīgāki par Daugavpils futbolistiem.

Šajā pašā dienā vēl viens pretendents uz uzvaru zonā - klubs „LDz Cargo/DFA”- sagrāva „Kalupi” ar rezultātu 11:1. Piecus vārtus guva Ričards Rasčevskis.

„Jēkabpils” uzvarēja „Rēzeknes novadu” – 2:1.