„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.1 °C
apmācies

Daugavpils jaunieši – trijniekā

pixabay.com

Latvijas bērnu un jaunatnes čempionātā futbolā notikušas vairākas spēles.

U14 grupā „Daugavpils” nostiprināja savu pozīciju, pieveicot vienu no sekotājiem – „Skonto”. Valērija Lizunova hettriks atnesa daugavpiliešiem uzvaru – 3:2, tiesa, netika realizēts 11 m soda sitiens, jo tad spēles beigas nebūtu tik saspringtas, taču galvenais uzdevums tika izpildīts.

„Daugavpils” ir līderpozīcijā – 25 punkti, tālāk seko „Metta” un „Skonto” – 17 punkti.

Savukārt „Daugavpils U18” neveiksmīgi spēlēja Liepājā, zaudējot ar rezultātu 3:6. Taču, neskatoties uz to, daugavpilieši ar 17 punktiem atrodas trešajā vietā, zaudējot Kurzemes klubiem, -- „Ventspilij” ir 20, bet „Liepājai” – 19 punkti.

„Daugavpils U16” Liepājā guva septiņus vārtus. Lieliski spēlēja Salvis Petriks – viņa kontā 6 vārti, bet 71. minūtē Salvis pameta laukumu, dodot iespēju uzspēlēt citiem.

Čempionātā vadībā ir galvaspilsētas klubi – „Rīga” (22 punkti) un RFS (21 punkts), „Daugavpils” trešajā pozīcijā – 19 punkti.