„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+9.8 °C
apmācies

Var pieteikties pašvaldības stipendijām

pixabay.com

Līdz 31. augustam var pieteikties Daugavpils novada pašvaldības stipendijai. Nākamajā mācību gadā plānots atbalstīt piecus topošos dažādu nozaru speciālistus, kuri jau būs uzsākuši studijas augstskolā.

Lauksaimniecības jomā stipendija paredzēta diviem topošajiem agronomiem ar specializāciju laukkopībā un ciltslietu zootehniķim, tāpat stipendija paredzēta vienam topošajam speciālistam pārtikas produktu tehnoloģijas jomā -- pārtikas un dzērienu tehnoloģiju inženierim un būvniecības jomā – inženierim būvniecībā.

Lai pieteiktos stipendijai, studējošajam jāiesniedz komisijai iesniegums stipendijas saņemšanai, izziņa no augstskolas par studiju faktu, vienošanās ar uzņēmēju un dokumenti, kas apliecina bāreņa, trūcīgas ģimenes vai daudzbērnu ģimenes statusu (ja attiecināms).

Minētie dokumenti aizlīmētā aploksnē ar norādi “Daugavpils novada domes Stipendiju piešķiršanas komisijai” līdz 31. augustam jāiesniedz Daugavpils novada domē, Daugavpilī, Rīgas ielā 2, 20. kabinetā.