„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+6.5 °C
apmācies

Reģistrācija Svētajai Misei Aglonā

pavestslatvija2018.lv

Reģistrēšanās internetā pāvesta Franciska vadītajai Svētajai Misei Aglonā pieejama šeit.

Iespējams reģistrēties arī visās katoļu draudzēs Latvijā. Reģistrācija norisinās līdz 19. augustam. 

Viena persona var reģistrēt vairākus cilvēkus, minot viņu vārdu, uzvārdu, ierašanās veidu Aglonā un savu kontaktinformāciju. Tiem, kas reģistrēsies internetā, būs jānorāda baznīca, kurā vēlas saņemt ieejas kartes.

Cilvēkus ar īpašām vajadzībām vai kustību traucējumiem lūdzam reģistrēties (reģistrēt), sazinoties ar “Caritas Latvija” (tālr: 29552102, e-pasts: info@caritas.lv). Reģistrējoties “Caritas Latvija”, šiem cilvēkiem tiks nodrošināts atbilstoši vajadzībām iekārtots sektors Aglonā, kā arī organizēta palīdzība nokļūšanai līdz Aglonai.

Svētceļnieku grupām, kuras ieradīsies no valstīm, kurām ir nepieciešamas vīzas iebraukšanai Latvijā, lūdzam vēlākais līdz 1. augustam par ielūgumu saņemšanu sazināties ar Aglonas baziliku (tālr. 29185998, e-pasts: abv@aglonasbazilika.lv). 

Visas ieejas kartes varēs saņemt no 9. septembra. 

Ieejas kartes izņemšanas vietas un laikus skatīt šeit.

Reģistrācija Misei ar pāvestu Aglonā ir nepieciešama, lai, zinot aptuveno dalībnieku skaitu, sagatavotu infrastruktūru un noorganizētu ērtu cilvēku ierašanos.