„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.1 °C
apmācies

Krāslavā notiek iedzīvotāju aptauja

freeimages.com

31. jūlijā noslēgsies Krāslavas novada iedzīvotāju aptauju, kuras rezultāti tiks iekļauti Krāslavas novada Attīstības programmā 2019.-2025. gadam, pastāstīja Krāslavas novada domes Attīstības nodaļas vadītāja Ināra Dzalbe.

Anketas pieejamas gan elektroniski, gan papīra formātā Krāslavas novada domē un pagastu pārvaldēs. Tajās var atbalstīt iedzīvotāju iesniegtos priekšlikumus par dienas centra senioriem, tēlnieka N. Āronsona piemiņas skvēra, dzīvnieku patversmes un skrituļslidotāju, velosipēdistu un rollerslēpotāju trases izveidošanu. Tāpat tiek jautāts par pozitīvām pārmaiņām, kas ir notikušas novadā beidzamajos piecos gados, - vai ir sakārtota uzņēmējdarbības vide, ceļu un tūrisma infrastruktūra, uzlaboti sociālie un komunāli pakalpojumi u.c.  

Anketā var novērtēt jau sakārtotos objektus un infrastruktūru. Tāpat krāslavieši aicināti uzsvērt riskus, kas kavē novada attīstību.