„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.2 °C
apmācies

Velosportisti sacentās jubilejas Līvānu velomaratonā

@LivanuMTB2018

21. jūlijā notika jubilejas 10. Līvānu MTB maratons, kurā piedalījās 126 sportisti, pastāstīja sporta organizatore, jauniešu iniciatīvu centra „Kvartāls” vadītāja vietniece Mārīte Vilcāne.

Savā vecuma grupā godalgas izcīnīja arī Latgales un Sēlijas sportisti.

Maratonā jeb 55 km trasē Rēzeknes sportistei Lindai Gevaļai (Leidumai) ir sudraba medaļa, bet Daugavpils pārstāve Svetlana Galica godalgota ar bronzas medaļu.

Pusmaratonā jeb 35 km distancē uzvarēja ilūkstietis Armands Macijevskis, kurš pārstāv Līvānu veloklubu „LiVelo/Zelta zeme”, un daugavpiliete Solvita Maļina (Daugavpils bērnu un jaunatnes sporta skola). Ļoti labs rezultāts šajā pašā disciplīnā ir otrās vietas ieguvējiem daugavpiliešiem Ļubovai Pavļukovai un Imantam Maļinam, līvānietei Annai Gabrielai Skrūzmanei („LiVelo/Zelta zeme”), kā arī balvēnietim Ērikam Apšeniekam.

Savā distancē dažādās vecuma grupās devās arī bērni, un šajā grupā sudraba godalga ir Oskaram Frīdam (Daugavpils) un Diānai Pastarei (Līvāni), bet bronzas godalga - Santai Ormanei un Ērikai Muižniecei (Līvāni).