„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-0.5 °C
nedaudz mākoņains

Jaunieši parāda, kā jāizmanto kompensācijas laiks

Latvijas U18 čempionātā futbolā „Daugavpils” un „Liepājas” spēle noslēdzās neizšķirti. 25. jūlijā latgalieši tikās ar kurzemniekiem savā laukumā. Pirmajā puslaikā vārti netika gūti, savukārt spēles otrajā daļā risinājās visai dramatiski notikumi.

Abas puses ar mainīgām sekmēm pārbaudīja pretinieku izturību. 54. minūtē vadībā izvirzījās „Liepāja”. Spēle turpinājās, „Daugavpils” meklēja variantus, arī „Liepāja” uzbruka un 89. minūtē guva vēl vienus vārtus – 0:2.

Šķita, ka spēles iznākums jau ir skaidrs, taču „Daugavpils” nepadevās. Kompensācijas laika otrajā minūtē vārtus guva Raivis Skrebels, bet ceturtajā minūtē Kirils Iļjins panāca neizšķirtu – 2:2.

Čempionātā „Daugavpils” saglabā trešo vietu – 18 punkti. Priekšā ir „Ventspils” un „Liepāja” ar 20 punktiem.

U16 čempionātā „Daugavpils”  un „Vidzemes” spēlē viss bija daudz prozaiskāk – viesi tika sagrauti ar rezultātu 10:1. Niklāvam Konrādam Skrindam – hettriks, Salvim Petrikam – divi vārti. „Daugavpils” ir pirmajā vietā – 25 punkti, tiesa, „Rīgai”, kas min uz papēžiem, ir tikpat punktu un rezervē viena spēle. Trešajā vietā atrodas RFS – 21 punkts.

Arī U13 grupā „Daugavpils” sagrāva „Vidzemi” – 7:0.