„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+6.2 °C
apmācies

Daugavpilietes kandidē uz vietu izlasē

Laura Okuņeva // Foto: Sergejs Kuznecovs

Latvijas U18 basketbola izlase, gatavojoties Eiropas čempionātam, Baltijas kausa izcīņā guva divas uzvaras, pieveicot Igauniju – 74:49 un Zviedriju – 69:50, taču piekāpās Lietuvai – 57:62. Izlases sastāvā ir arī trīs Daugavpils BJSS audzēknes – Laura Okuņeva, Viktorija Ivanova un Līga Ligita Golovko.

Spēlē ar Igauniju Laura izcīnīja 12 punktus (4 bumbas zem groza, 5 piespēles, 4 pārtvertas bumbas). Līgai 8 punkti, 4 bumbas zem groza un 1 bloķēts metiens. Viktorija guva tikai 2 punktus, toties viņas kontā 5 bumbas zem groza, 4 piespēles, 3 pārtvertas bumbas un 1 bloķēts metiens.

Līga Ligita Golovko

Spēlē ar Zviedriju visām daugavpilietēm bija lielāks spēles laiks – katrai 20 minūtes. L. Okuņeva devās laukumā starta pieciniekā – 9 punkti, 4 bumbas zem groza, 4 piespēles un 2 pārtvertas bumbas. Līgai 14 punkti, 7 bumbas zem groza, 2 piespēles un 3 pārtvertas bumbas. Viktorija 8 punkti, 4 bumbas zem groza un 4 piespēles.

Spēlē ar Lietuvu L. Okuņevai 2 punkti, L. Golovko – 8, V. Ivanovai – 5.

Viktorija Ivanova

Eiropas čempionāts sāksies 4. augustā Itālijā. Latvijas valstsvienības pretinieces būs Vācija, Slovēnija un Ungārija.