„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.9 °C
apmācies

Ģimenei Aglonā nepieciešama palīdzība

freeimages.com

Naktī no 13. uz 14. jūliju Aglonas novadā notika nelaime – Bobračkovu ģimenei nodega māja un sadega visa iedzīve.

Policija fiksēja, ka ugunsgrēka cēlonis ir bojāta elektroinstalācija, taču Bobračkovi domā, ka aizdegšanās notika negaisa rezultātā. „Tovakar bija pērkona negaiss,” stāsta Svetlana Bobračkova, „jaunākā meita sēdēja iepretī logam un redzēja spilgtu uzliesmojumu.” Pēc tam, kā pastāstīja Bobračkovi, nogranda tik stiprs pērkons, ka mājiniekiem aizkrita ausis, un vienā mirklī gandrīz visu māju pārņēma liesmas, tāpēc ģimene tik tikko paspēja izglābties.

Sergejs un Svetlana Bobračkovi kopā ar četriem bērniem uz laiku apmetušies pie kaimiņienes. Ģimenē ir pieci bērni, vecākajai meitai jau ir sava ģimene, bet kopā ar vecākiem dzīvo 18 gadus vecā meita, septiņpadsmitgadīgais dēls un jaunākie bērni – dvīņi, kuriem 27. jūlijā apritēja seši gadi. Bobračkovi pateicas visiem kuri atsaucās un palīdzēja viņiem – atnesa vai atsūtīja nepieciešamākās mantas. Pats galvenais – viņiem tagad ir vajadzīgs mājoklis. Visi, kuri spēj un vēlas palīdzēt ģimenei, kura zaudējusi visu ugunsgrēkā, var pārskaitīt ziedojumus uz kontu

PNS konts

 - LV74LPNS0005300402879

- Svetlana Bobračkova