„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+5.8 °C
apmācies

Iecelti jauno sporta skolu vadītāji

Renāts Vabiščevičs un Anna Titova // Foto: Aleksandrs Rube

26. jūlijā Daugavpils domes kārtējā sēdē tika apstiprināti divu jauno Sporta pārvaldes struktūru – Ledus skolas un Individuālo sporta veidu skolas direktori – hokejists un  treneris Renāts Vabiščevičs un vieglatlēte, sporta meistare Anna Titova. Konkursā uz šiem amatiem piedalījās attiecīgi 6 un 5 pretendenti.

Direktoru apstiprināšanā neiztika bez tradicionālās deputātu sarīkotās pārbaudes – pirmām kārtām runa bija pa tās vai citas sporta jomas attīstības perspektīvām. Turklāt pagaidām gan R. Vabiščevičam, gan A. Titovai joprojām atklāts ir profilam atbilstošas papildus izglītības iegūšanas jautājums.

Atgādinām, ka lēmums par Sporta pārvaldes reorganizāciju tika pieņemts šī gada maijā. Saskaņā ar jauno darbības principu, Ledus skolas paspārnē būs hokejs, daiļslidošana, kā arī mākslas un sporta vingrošana. Savukārt Individuālo sporta veidu skolas pārziņā būs vieglatlētika, biatlons, paukošana, smagatlētika, brīvā cīņa, grieķu—romiešu cīņa, teniss, airēšana, peldēšana, šaušana un bokss.