„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-1.2 °C
daļēji mākoņains

Simtgades kauss prāta spēlēs

daugavpils.lv

Piedalies Latvijas simtgades spēlē un pārbaudi savas zināšanas par Latviju!

Ar saukli „Izzini Latviju!” ikviens aicināts pieteikt dalību izklaidējošā komandu erudīcijas spēlē „Prāta spēles: simtgades kauss”, kas notiks Daugavpilī 3. augustā pl.18.00 Marka Rotko mākslas centrā.

„Prāta spēles: simtgades kauss” ir dāvana Latvijai 100 gadu svinībās, kas aicina ikvienu piedalīties, pārbaudīt sevi un uzzināt ko jaunu par Latviju. Dalība pasākumā bez maksas. Turnīrs norisinās visa gada garumā ar 20 spēles posmiem visā Latvijā -- Latgalē, Kurzemē, Vidzemē, Zemgalē un Rīgā un lielo finālu rudenī.

Prāta spēles ir lieliska iespēja interesanti un aizraujoši pavadīt laiku un kopā ar saviem draugiem, kolēģiem vai ģimeni uzzināt daudz ko jaunu par Latviju.

Piedalīties spēlē var jebkurš interesents individuāli vai izveidojot komandu 4--6 cilvēku sastāvā – svarīgi, lai komandā būtu vismaz viena pilngadīga persona. Lai pieteiktu savu dalību, jāaizpilda reģistrācijas anketa vietnē lv100.prataspeles.lv,  izvēloties attiecīgo pilsētu. 

Katrā pilsētā tiks noskaidrotas 5 zinošākās komandas, kuras tiksies novada finālā ar citām sava novada labākajām komandām, lai tālāk, lielajā finālā, noskaidrotu Simtgades kausa ieguvēju.

Pasākumu organizē biedrība „Prāta spēles” sadarbībā ar Daugavpils domi.