„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+0.5 °C
neliels sniegs

Daugavpilī notiks breika deju festivāls

Publicitātes foto

11. augustā no pl. 12.00 līdz 15.00 Vienības laukumā notiks starptautiskais breika deju festivāls „Skill Deal”, ko organizē Daugavpils domes Jaunatnes nodaļa kopā ar biedrību „Factory Kingz”

Starptautiskais breika deju festivāls ir iespēja Daugavpils jauniešu vidū popularizēt  breika dejas un hiphopa kultūru, kā arī jauniešiem attīstīt savas dejotprasmes.

Biedrības „Factory Kingz” galvenais mērķis ir breika deju un hiphopa popularizēšana Daugavpils jauniešu vidū un Daugavpils jauniešu motivācija pasaules līmeņa panākumiem breika dejās. Līdz ar to Daugavpils breika dejotāji regulāri piedalās breika deju sacensībās Latvijā un ārzemēs, kā arī organizē starptautiskus festivālus Daugavpilī.

Starptautiskajā breika deju festivālā Daugavpilī būs fināls ar pasaules mēroga zvaigznēm un vairāk nekā 100 dalībniekiem. Dejotāji no Polijas, Baltkrievijas, Krievijas, Lietuvas, Igaunijas un Latvijas cīnīsies "deju batlos" par uzvaru junioru un profesionāļu kategorijās. Speciālie viesi -- pasaulē pazīstami dejotāji no komandas "Top 9" (Krievija)!