„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.2 °C
apmācies

Līvānu skolotāji saņems stipendijas

pexels.com

Līvānu novada skolotājiem piešķirtas radošā darba stipendijas, kuras piešķir Līvānu uzņēmums „Light Guide Optics International” un tā vadītājs, mecenāts, Līvānu goda pilsonis Daumants Pfafrods. To „Latgales Laikam” pastāstīja Līvānu novada Izglītības pārvaldes vadītāja Ilga Peiseniece.

Radošā darba stipendijas saņems Līvānu 1. vidusskolas skolotāji Elita Vaivode (matemātika), Ārija Baltmane (latviešu valoda un literatūra), Sandra Ziemele (ķīmija un bioloģija), Juris Jansons (fizika), Andris Pakers (vēsture), Līvānu 2. vidusskolas skolotāji Taisija Grabļevska (fizika), Rudzātu vidusskolas skolotāja Jolanta Ļubka-Tarasova (bioloģija un ķīmija). Tāpat par stipendiātiem izvēlēti Jaunsilavas pamatskolas skolotāji Līga Slica (ķīmija, vizuālā māksla, mājturība un tehnoloģijas), Anastasija Kaktiniece (latviešu valoda un literatūra) un Gunta Švirksta (matemātika), Jersikas pamatskolas skolotājs Modris Pinupe (sociālais pedagogs) un Rožupes pamatskolas skolotāja Marija Ancāne (matemātika).

Radošās stipendijas tie piešķirtas pedagogiem, kuri iegulda lielu darbu, lai skolēni veiksmīgi piedalītos valsts olimpiādēs un konkursos, un kuriem ir izcili sasniegumi pedagoģiskajā darbā. 

Šogad uzņēmums „Light Guide Optics International” pedagogu radošajām stipendijām ziedoja 20 000 eiro. Tās tiks pasniegtas Līvānu novada pedagogu sanāksmē 30. augustā.