„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+9.1 °C
apmācies

Daugavpils novadā slēgs autoceļu

pixabay.com

Autotransporta direkcija informē, ka sakarā ar caurtekas izbūves darbiem laika posmā no 13. līdz 31. augustam satiksmei tiks slēgts autoceļš Butišķi–Židino, kā rezultātā gaidāmas izmaiņas maršrutā Nr. 6178 Daugavpils–Lipinišķi.

 Ņemot vērā, ka maršrutā Nr. 6178 Daugavpils–Lipinišķi iekļautas pieturvietas, kas atrodas slēgtajā ceļa posmā, no 13. līdz 31. augustam šī maršruta reisi tiks novirzīti pa citu ceļu. Tādējādi minētajā laika periodā pasažieru izkāpšanu un iekāpšanu nevarēs veikt pieturā Vecpils, Ļesovščizna, Diļeviči, Konopecka un Židino ciems, to vietā autobuss apstāsies pieturvietā Naujenes pagrieziens, Juriši un Vasarģeliški.

Izmaiņas attieksies uz šādiem reisiem

  • Pl. 17.25 no Daugavpils -- reiss tiek izpildīts katru dienu, bet piektdienās un sestdienās autobuss iebrauc dārzkopības sabiedrībā Saulītes
  • Pl. 6.50 no Lipinišķiem -- reiss tiek izpildīts darbadienās un svētdienās, bet svētdienās autobuss iebrauc dārzkopības sabiedrībā Saulītes
  • Pl. 7.00 no Lipinišķiem -- reiss tiek izpildīts sestdienās

Jautājumu gadījumā pasažieri var vērsties SIA “Daugavpils autobusu parks”, zvanot uz tālruni 65429245.