„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+3.0 °C
apmācies

Mūziķi un grupas aicināti pieteikties dalībai Kāzu muzikantu festivālā

pexels.com

Līvānu novada Rožupes estrādē 2018.gada 17. augustā jau 22 reizi notiks Kāzu muzikantu festivāls, pulcinot mūziķus, kuri nospēlējuši vismaz vienas kāzas.

Kopš 1996.gada, Rožupes kultūras nams, katru gadu augusta mēnesī, rīko kāzu muzikantu festivālu. Desmit gadus šis saiets tika saukts par “Danču muzikantu saiets".  Katru gadu festivāls izskan ar kādu noteiktu kāzu tēmu, šī gada festivāla tēma - Kāzu jubilejas. Festivāla laikā tiks suminātas Līvānu novada stiprās ģimenes kāzu jubilejās, klausītāji varēs dzirdēt tradicionālu un netradicionālu mūzikas instrumentu skaņas, apskatīt izstādi “Kāzu stāsti”, balsot par sev tīkamākajiem kāzu muzikantiem un izdejoties līdz rīta gaiļiem kopā ar Normundu Jakušonoku un grupu “Karakums”.

Pasākuma organizatori aicina mūziķus un mūziķu grupas, līdz  11. augustam, pieteikties dalībai festivālā, kā arī izsludina brīvprātīgā darba vakances. Pieteikt savu dalību festivālam un uzzināt aktuālāko informāciju var Līvānu novada Kultūras centra sociālajos tīklos un mājaslapā livani.lv.

Ar Līvānu novada domes un sponsoru finansiālu atbalstu, Rožupes estrāde katru gadu uzņem jaunus un pieredzējušus kāzu muzikantus, kuri sacenšas konkursā, izrāda savu dziedāt prasmi un muzicēšanu.

Kontaktinformācija:

Sanita Pinupe, mob. +371 26058951, e-pasts: sanita.pinupe@gmail.com