„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+1.6 °C
daži mākoņi

„Iesildīšanās” pirms mācību gada

Publicitātes foto

Septembra pirmajās dienās Daugavpils jaunieši varēs piedalīties divos interesantos pasākumos, kuri tiks speciāli organizēti pirms mācību gada sākuma.

Šogad 1. septembris ir sestdien, tāpēc vēl divas dienas varēs atpūsties, turklāt šajā dienā pilsētā notiks tradicionālais jauniešu festivāls „Artišoks”. Dubrovina parkā no pl. 15.00 līdz 22.00 varēs piedalīties radošajās darbnīcās, izstādēs un sacensībās, jauniešiem pastāstīs par brīvā laika pavadīšanas iespējām Daugavpilī un neformālo izglītību.

„Artišoka” īpašais viesis būs Edgars Kreilis (šovu „X Faktors” un „Supernova” dalībnieks), savukārt vakarā būs diskotēka.

3. septembra vakarā pilsētas skolēni tiek aicināti uz Vienības laukumu, kur pl. 18.00 būs atrakcijas un dažādas citas izklaides. Pl. 19.00 sāksies vietējo mākslinieku koncerts, pēc tam – diskotēka.