„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.1 °C
apmācies

Aicina iedzīvotājus un uzņēmējus piedalīties forumā “Latvijas vērtības” Ludzā

Š. g. 17. augustā plkst. 12 Ludzā (Ludzas Tautas namā, Stacijas ielā 41) tiks organizēts pirmais nodibinājuma “Latvijas Nacionālo vērtību fonds” sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju organizētais forums “Latvijas vērtības”, kurā piedalīties aicināti Ludzas novada un Latgales reģiona iedzīvotāji (to skaitā darba meklētāji) un uzņēmēji, kuriem ir aktuāla darbaspēka problemātika. Forumu atklās Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards.

Pie Ludzas Tautas nama iedzīvotājiem tiks piedāvāts:

  • iepazīties ar konkrētiem darba piedāvājumiem
  • saņemt informāciju par nodarbinātības jautājumiem
  • konsultēties par informācijas iegūšanas iespējām
  • izteikt viedokļus par forumā diskutējamajām tēmām gan video intervijās, gan aizpildot aptaujas anketas

Uzņēmējiem un iedzīvotājiem tiks organizēta apaļā galda diskusija, kā arī viņi tiek aicināti izmantot iespēju foruma norises laikā laukumā pie Ludzas Tautas nama prezentēt savu produkciju un darbību, uzrunāt potenciālos darba meklētājus, izmantot tirdzniecības iespējas bez maksas! Apaļā galda diskusijā uzņēmējiem tiks apspriestas šādas tēmas:

  • pakalpojumi ģimenēm ar bērniem
  • uzņēmējdarbība reģionos – darba vide uzņēmumos no potenciālā darbinieka un darba devēja viedokļa
  • reemigrantu pieredze – galvenie interesējošie pakalpojumi un pieredze

Foruma organizatori pēc foruma norises apkopos sniegtos viedokļus, lai virzītu tālāk valdībai un atbildīgajām institūcijām iedzīvotāju iezīmētās problēmas un ieteikumus!

Pieteikšanās forumam pa e-pastu aivars.meiksans@ludza.lv