„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+8.0 °C
apmācies

No 1.septembra skolēni tiks “izmētāti” pa pilsētas skolām

rezekneszinas.lv

Lieliem soļiem tuvojas vasaras beigas, un pavisam drīz skolēni jau atkal ieņems savas sēdvietas skolas solā. Neierastāk šis mācību gads sāksies Rēzeknes Valsts 1.ģimnāzijas un Rēzeknes 2.vidusskolas audzēkņiem. Rezekneszinas.lv atgādina, ka abās skolās notiek renovācijas darbi. Tāpēc līdz remontdarbu pabeigšanai notiks izmaiņas mācību procesa norises vietās.

Rēzeknes Valsts 1.ģimnāzijas personāls un 7.-12.klases ir pārceltas uz Rēzeknes 4.vidusskolas telpām, Viļānu ielā 2, Rēzeknē, nosakot, ka mācības 1.maiņā tiek organizētas Rēzeknes Valsts 1.ģimnāzijas 7.-12.klašu izglītojamiem un Rēzeknes 4.vidusskolas 1.-9.klašu izglītojamiem, mācības 2.maiņā tiek organizētas Rēzeknes 4.vidusskolas vakara un tālmācības programmu izglītojamiem.

Rēzeknes 2.vidusskolas personāls un 1.-4.klases pārvietotas uz Rēzeknes 2.vidusskolas ēkas Dārzu ielā 17, Rēzeknē, trīs stāvu korpusu; bet 5.-9.klases un personāls uz Rēzeknes 5.vidusskolas telpām, Rūpnīcas ielā 11, Rēzeknē un 10.-12.klases un personāls uz Rēzeknes 3.vidusskolas telpām, 18.novembra ielā 33, Rēzeknē.

Kā pavēstīja Rēzeknes izglītības pārvaldes vadītājs Arnolds Drelings, tad remontdarbi var ilgt līdz pat 14 mēnešiem.