„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.9 °C
apmācies

Pirmajā līgā – graujoši rezultāti

Sedrika divi vārti palīdzēja sagraut SC „Grobiņa” // Foto: Sergejs Kuznecovs

Latvijas futbola pirmās līgas čempionāta 13. kārtā vairākas spēles noslēdzās ar graujošu rezultātu. Vienā no tām komanda „Daugavpils/Progress” pārliecinoši uzvarēja SC „Grobiņa” – 9:0.

Šoreiz ar vārtu guvumiem izcēlās kluba leģionāri. Sedriks divu minūšu laikā iesita divus vārtus, pēc tam viņu nomainīja Naisirs, kurš arī guva divus vārtus. Pāris bumbas pretinieka vārtos ieraidīja arī Marčio.

Vārtus guva arī Ričards Žaldovskis (pirmo reizi šajā sezonā), Vugars Askerovs (11 m soda sitiens), Kirils Iļjins. Savukārt pretinieki saņēma trīs brīdinājumus.

„Skonto” ar rezultātu 9:1 sagrāva „Balvus”, bet „Rēzekne” uzvarēja „Preiļus” – 6:0. „Super Nova” pārliecinoši pieveica „Smilteni” – 6:1. „Tukums” guva uzvaru spēlē ar „Staiceli” – 4:0, bet „garlaicīgākais” rezultāts fiksēts „Alberta” un „Audas” spēlē – 1:2.