„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+1.3 °C
neliels sniegs

Baltijas čempionāts vieglatlētikā veterāniem

rezekne.lv

Divas dienas, 11-12. augustā Bauskā pulcējās sporta veterāni – vieglatlēti no astoņām valstīm, lai piedalītos atklātajā Baltijas čempionātā vieglatlētikā veterāniem, kas reizē bija arī Latvijas čempionāts vieglatlētikā veterāniem. Ar dažāda kaluma medaļām savās vecuma grupās mājās atgriezās Rēzeknes vieglatlēti. 

Pa divām zelta godalgām gan Latvijas, gan Baltijas čempionātā izcīnīja Mārīte Kozlovska (200 m un 400 m skrējienos) un Jurijs Jemeļjanovs(vesera un smaguma jeb svara mešanā). Zelta godalgu Latvijas čempionātā un sudraba godalgu Baltijas čempionātā izcīnīja Aigars Skrebeļstāllēkšanā, viņam arī sudraba medaļa augstlēkšanā, divas zelta godalgas Latvijas čempionātā Aleksandram Lisovam - vesera un svara mešanā Edītei Korklišai zelta godalga augstlēkšanā un sudraba – vesera un svara mešanā, Ilonai Vasiļkovai – zelta godalga vesera mešanā un sudraba godalga svara mešanā, trīs sudraba godalgas izcīnīja Valērijs Ādmidiņš – 5 km soļošanā, vesera un svara mešanā, bronzas godalgu Valentīna Balševica 200 m skrējienā un sudraba godalgas Valentīna Svilāne-Dūda diska mešanā un 200 m skrējienā.