„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+6.1 °C
neliels lietus

Palīdzēsim avārijā cietušajai

Aculiecinieku foto

Pagājušajā ceturtdienā, 9. augustā, A13 šosejas posmā starp Vecstropiem un Lociku ciemu notika avārija, kurā iesaistīts vieglais un kravas auto. Automašīna „Audi” brauca pa savu joslu un ietriecās stāvoša kravas auto aizmugurē. Ceļu satiksmes negadījumā 1986. gadā dzimušais „Audi” vadītājs gandrīz nav cietis, bet viņa pasažierei, kura sēdēja labajā pusē, ir norauta roka, lauzts mugurkauls un galvas smadzeņu sasitums.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova atzīmē, ka avāriju izraisīja vieglā auto vadītāja neuzmanība. Kravas automašīna ar puspiekabi bija novietota pareizi un ceļu satiksmi netraucēja. Sadursme bija tik spēcīga, ka mašīnu sagrieza perpendikulāri kravas auto.

Cietusī ir 32 gadus vecā daugavpiliete Diāna Ņevedomska, kura kopā ar autovadītāju tika nogādāta Daugavpils reģionālajā slimnīcā, kur iegrima komā. Draugi un radinieki nekavējoties atvēra kontu līdzekļu vākšanai viņas ārstēšanai. Jaunajai sievietei ir mazs dēls, bet pašlaik mediķi cīnās par viņas dzīvību.

Bankas konts (Swedbank)

LV33HABA0551045498922
Saņēmējs: Vitālijs Ņevedomskis
Mērķis: ziedojums Diānai Ņevedomskai