„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-1.2 °C
nedaudz mākoņains

Rēzeknē - labākie Latvijas motosportisti-juniori

rezekne.lv

18. augustā Ķegumā norisinājās Latvijas junioru čempionāta noslēdzošais posms. Finiša taisnē cīņā par čempiona titulu bija nonākušas trīs junioru komandas – “Gulbenes Moto” ar 1725 punktiem, “Camk Latgale” ar 1665 punktiem un “MX Ādaži” ar 1655 punktiem.

Jāsaka, ka katra no šīm komandām čempionātā startēja ar atšķirīgu pieeju. “Gulbenes Moto” uzsvaru liek un jaunajiem kvadru klašu braucējiem, “Camk Latgale” – uz jaunāko klašu braucējiem, bet “MX Ādaži” – uz visiem junioru klašu braucējiem. Tā arī visas sezonas garumā svaru kausi svērās uz trim pusēm un katrs posms tika aizvadīts sīvā cīņā par komandas ieskaites punktiem.

Ķegumā tika noskaidrots šo komandu vietu sadalījums un veiksmīgākie, izcīnot Latvijas junioru čempiona titulu, starp klubiem izrādījās “Camk Latgale” jaunie sportisti, savācot kopvērtējumā 2011 punktus. Otrajā vietā “Gulbenes Moto” ar 2003 punktiem un trešie – “MX Ādaži” ar 1989 punktiem. Latvijas junioru čempionātā piedalījās 27 klubi.

Apsveicam “Camk Latgale” komandu ar izcīnīto čempiona titulu! Paldies sportistiem! Paldies sportistu vecākiem! Paldies atbalstītājiem: Rēzeknes pilsētas domei; Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldei; SIA “Alba LTD”; veikaliem TOP; SIA “Lekon”; SIA “SAHO”; SIA “Rall”; SIA “EE ACS”.

Aigars Virza, “Camk Latgale”